ŽELITE PONUDBO ALI SVETOVANJE NA DOMU?

Dobrodošli na naši spletni strani TEHNO-DIZAJN –

Studio pohištva Mali Princ

About us

Smo na novo ustanovljeno podjetje a kljub temu z dolgoletnimi izkušnjami na področju pohištva. Poleg tega smo se odločili, da obogatimo svojo ponudbo z računalniško opremo znanih blagovnih znamk. Z nami sodelujejo izkušeni svetovalci in proizvajalci pohištva priznanih domačih in tujih znamk.

Naš cilj je ustreči kolikor je v naši moči, da vam uredimo dom po vaših željah in pričakovanjih. Trudimo se izpostaviti SLOVENSKO POHIŠTVO na enem mestu. Poleg raznovrstnega pohištva za vaš dom vam ponujamo pestro izbiro opreme za vrtove, lokale, restavracije, hotelske komplekse itd…

Prav tako razpolagamo z univerzalnim pohištvenim programom za opremo študentskih domov, apartmajev in še veliko drugega. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in nas obiščete v salonu v trgovskem centru OGRLICA v Kopru.

Naša glavna dejavnost pa je predstavništvo Priznanega slovenskega proizvajalca pohištva ALPLES D.D.

ZAKAJ IZBRATI NAŠE POHIŠTVO?

SLOVENSKA KAKOVOST
TRADICIJA
ODLIČEN SERVIS
SODOBNOST
FUNKCIONALNOST
PRILAGODLJIVOST

Že vrsto let ustvarjamo z znanjem in navdihom, da uresničujemo želje po kakovosti, trajnosti in uporabnosti. Naše pohištvo odlikuje slovenski značaj, oplemeniten s svetovnimi trendi oblikovanja.

 

ZAKAJ IZBRATI TEHNO-DIZAJN?

  • Profesionalen odnos do strank
  • Prilagodljivost
  • Odličen suport pri montaži in prevozu
  • Odzivnost
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Programi pohištva, ki ga nima naša konkurenca
  • Svetovanje na domu
  • Dolgoletne izkušnje v prodaji pohištva
  • Brezplačen 3D izris

Z NAŠIM ZNANJEM IN DOLGOLETNIMI IZKUŠNJAMI NA PODROČJU POHIŠTVA VAS PRISRČNO VABIMO V NOV SALON Tehno-Dizajn v Kopru.

Ekipa Tehno Dizajn

Nimamo velikih prodajnih površin in zaposlenega številčnega osebja, kar nam omogoča poslovanje z nižjimi stroški. Prodajamo direktno od proizvajalca do stranke na dom! BREZ POSREDNIKOV

Prodajna olika

Poleg prodaje vam zagotavljamo profesionalen odnos. Stranke so za nas najpomembnejši člen v prodajnem procesu. V vseh pogledih želimo ustreči vašim pričakovanjem z našo pozornostjo, ugotavljanjem potreb, alternativni in dodatni ponudbi. Prav tako si bomo rade volje vzeli čas in vam ponudili dodatno opremo, da bo vaš izbor še boljši in vaše zadovoljstvo še večje.

Odgovornost

Tehno-Dizajn je za lastno vsebino odgovoren glede na splošne predpise. Na tej spletni strani prikazane informacije so bile skrbno obdelane. Kljub temu lahko te podatke objavljamo le brez jamstva; odgovornost za morebitne napake in za fizično ali miselno škodo, ki je nastala zaradi uporabe vsebine, je izključena, v kolikor zakonsko ni drugače določeno. Pri cenah, tehničnih podatkih in fotografijah si pridržujemo pravico do popravka morebitnih tiskarskih napak. Ceniki so na razpolago pri naših svetovalcih.

Osebni podatki

Zagotavljamo vam, da bomo vse podatke o vas, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur.l.RS št. 86/2004, 113/2005). Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Kadar nam boste posredovali vaše podatke, bomo le te uporabili izključno za potrebe pošiljanja informacij, ki jih boste zahtevali. Zagotavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili, vam pošiljali nezaželene komercialne elektronske pošte ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Zagotavljamo vam, da bo dostop do vaših podatkov po izpolnitvi namena blokiran.

Naš delovni procesv 3 korakih

Naš delovni proces sestoji iz treh glavnih dejavnosti:

Planiranje in strategija

Poskrbimo za podrobne informacije, ki nam omogočajo izdelavo izrisa, naročila in prav tako plačila, kateri vam najbolj ustreza. Prav tako nudimo izmere na domu iz naše strani.

Načrtovanje in razvoj

Pri nas vam uredimo brezplačen 3D izris. S pomočjo programa in pestro ponudbo elementov lahko vaš prostor popolnoma izkoristimo. (velja le za mladinske in otroške sobice)

Prevoz in montaža

Po realiziranem naročilu uredimo vse potrebno, da bo vaše pohištvo prispelo direktno na vaš dom brez prask in poškodb. Prevoz in montaža sta brezplačna kot je navedeno v prodajnih pogojih.


Warning: getimagesize(/home/shop4mic/public_html/tehno-dizajn.si/wp-content/uploads/2013/02/Logotip-Alples-in-slogan_Jumbo-tisk.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/shop4mic/public_html/tehno-dizajn.si/wp-content/themes/kallyas/admin/framework/function-vt-resize.php on line 50
VRH