OMARE

/ torek, 22 avgust 2017 / Objavljeno v kategoriji OMARE, POHIŠTVO, VGRADNE OMARE

Omare

Omare naše proizvodnje zagotavljajo visoko kvaliteto. Uporabljamo najnovejše tehnike izdelave ter najboljše okovje. Izbirate lahko med različnimi načini zapiranja vrat in predalov. Omare so proizvedene iz priznanih slovenskih blagovnih znamk pohištva kot je Mali Princ in Luna.

Izdelujemo tudi vgradne omare in omare po naročilu. Ne odlašajte in si zagotovite kvaliteto po primerni ceni.

OMARE LUNA

Bi imeli več prostora za shranjevanje in to brez da bi se morali podati v drago prenovo? Upoštevajte nekaj praktičnih organizacijskih nasvetov in nikoli več se vam ne bo zgodilo, da boste strmeli v nabito polno omaro in ne vedeli, kaj obleči.

Razkošje shranjevalnih površin

Od tal do stropa, od stene do stene, popolnoma izkoriščen prostor, zunaj delujejo kot stena, znotraj ponujajo pravo razkošje možnosti za shranjevanje.

Kako urediti garderobno omaro?

Znebite se nereda

Prvi korak pri organizaciji omar je, da se znebite nereda. Vaša omara naj vsebuje le tiste stvari, ki so vam prav, v katerih ste videti dobro, so v dobri formi in jih dejansko nosite ali uporabljate. Ko boste iz omare odstranili vse neuporabne reči, boste ugotovili, da je v njej veliko več prostora, kot ste mislili.

 

Shranjujte pametno

To je tudi razlog, zakaj večina ljudi oblačila shranjuje v spalnici, dežnike pa denimo v predsobi. Seveda obstajajo tudi izjeme – če recimo zjutraj vstanete veliko prej kot vaš partner, je bolje, da oblačila hranite v kakem drugem prostoru, denimo v predsobi, saj se boste tako zjutraj lahko v miru oblekli, ne da bi pri tem zbudili partnerja.

Uporabno naj bo dostopno

Vsakodnevna oblačila shranite v osrednji del omare, obleko za posebne priložnosti pa lahko odložite v kot omare. V toplejših mesecih šale, kape, rokavice in druga oblačila za hladnejše dni premaknite iz nižjih, lahko dostopnih polic na višje, ali pa kar v škatle in v ozadje omare.

Podobno naj bo skupaj

Oblačila razvrstite po vrsti le-teh, lahko pa naredite še korak naprej in jih organizirate tudi glede na barvo. Tako boste morda prišli do spoznanja, da imate preveč parov hlač v določeni barvi. In še namig: kratka oblačila obesite skupaj, tako boste pod njimi pridobili dodaten prostor, kjer lahko shranite denimo jopice, debelejše puloverje, …

SKRBIMO ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO!

VRH