Oprema za apartmaje in hotele

/ torek, 22 avgust 2017 / Objavljeno v kategoriji INŽENIRING, OSTALO POHIŠTVO, POHIŠTVO, SPALNICE

Oprema za apartmaje in hotele FUSION residence

Oprema za apartmaje in hotele Fusion residence je namenjen opremljanju apartmajev, hotelskih sob, počitniških hiš in opremljanju individualnih spalnic. Glavna značilnost programa je njegova široka uporabnost, funkcionalnost ter optimalna prilagodljivost izbranemu prostoru.

Zakaj izbrati FUSION pohištvo?

Široka uporaba

Prilagodljivost

Zanimiv dizajn

Prednosti in koristi

Osnovni dekor korpusov je larix v kombinaciji z dekorem CACAO. Oba dekorja sta nežna, diskretna in jih je zaradi tega mogoče zelo enostavno kombinirati z različnimi barvnimi odtenki.

Program FUSION nudi dve vrsti omar: omare s klasičnimi ter drsnimi vrati. Vse omare imajo kvalitetno okovje. Predali so opremljene z vodili Blum z garancijo do 5 let. Posebnost programa je sistem spajanja postelj. Dve posamezni postelji dimenzije 90×200 se lahko spojite v eno zakonsko posteljo dimenzije 180×200. Na razpolago so tudi postelje ostalih dimenzij z možnostjo dodajanja dvižnega mehanizma s katerim si omogočite možnost dodatnega shranjevalnega prostorja.

GALERIJA SLIK

FUSION RESIDENCE

Kvaliteta, zadovoljstvo kupcev ter hiter servis

Vsi okvirji postelj so narejeni iz 3cm debelih laminiranih plošč. Za maksimalen izkoristek prostorja nad posteljo se koristi most, kateri spalnico povezuje v lepo celoto.

Zelo uporabna je večnamenska miza, katera služi kot delovna površina, kozmetični kotiček ali pa omarica za notranji hladilnik.

V ponudbi so tudi razne komode, ogledala, ni pa pozabljen koristen element za odlaganje prtljage, kateri služi tudi kot klopca za sedenje.

SKRBIMO ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO!

VRH