SPALNICA VENUS

SUPER UGODNE CENE

SPALNICA SERENA

Super ugodne cene

SPALNICA VENUS

KRASOPREMA pohištvo

SPALNICE IN SOBE KRASOPREMA

/ četrtek, 01 junij 2017 / Objavljeno v kategoriji SPALNICE
“Spalnice in sobe Krasoprema, vodilni proizvajalec lakiranih površin v visokem sijaju!” kras-oprema-logo-267x100(FILEminimizer) Krasoprema Pohištvo

…pohištvo z navdihom…

PRODAJNI PROGRAM SPALNIC

SPALNICA WHITE

Preprosto lepa spalnica, enostavna in zelo uporabna. Program spalnice White plus, nas zapelje z svojimi elementi tako, da si lahko omislite spalnico, ki je na prvi pogled preprosta in enostavna vendar si lahko z ostalimi dodatki pričarate domačnost in udobje. Spalnica je v beli barvi visokega sijaja

SPALNICA VENUS

Spalnica Venus moderna, razigrana in hkrati uglajena s svojimi nežnimi barvnimi linijami. Zasnovana tako, da si lahko pripravimo čisto svoj ambient, v katerem se bomo udobno počutili. Elementom, ki so lakirani v bel visoki sijaj smo dodali barvo hrasta natur.

SPALNICA SERENA

Spalnica Serena je glasilka barvne usklajenosti za vse okuse in generacije. Pri zasnovi ideje za spalnico Serena smo se držali pravila manj je več. Enostavne linije, tople barve, ki so po okusu še tako zahtevnemu kupcu so nas vodile pri načrtovanju tega programa.

SPALNICA andreja

Spalnica, ki je hkrati robustna in nežna po svoji duši. Spalnica Andreja kaže svojo robustnost v elementih, ki so izdelani iz debelejše iverice, nežnost pa izkazuje ta spalnica po elegantnih elementih lakiranih v belem visokem sijaju.

PRODAJNI PROGRAM MLADINSKIH SOB

VENUS04(FILEminimizer)

SOBA VENUS

Mladinska soba iz programa Venus je idealna rešitev za želje najstnikov, ki so prerasli klasično otroško sobo in si želijo ustvariti svoj prostor. Prevladujoča barva mladinskega programa je bela, dodali smo ji svetlo zeleno barvo,ki pomirja. Možno pa jo je izdelati tudi v barvi hrasta.
SPALNICA WHITE OTRO+áKA VIOLA(FILEminimizer)

SOBA WHITE PLUS

Program White plus nam omogoča sestavo tako mladinske sobe, kot tudi samske sobe, ker je v programu poljubna izbira glede dimenzije postelj ter velikosti omare. Bela barva, ki v tem programu prevladuje je čista in umirjena. K beli barvi smo dodali tudi barvo viola ter oreh.

PESTRA IZBIRA ELEMENTOV

Elemente je možno kombinirati in sestavljati po lastnem okusu. Na izbiro je veliko omar, postelj in dodatkov…

POSTELJE

Moderne postelje, ki vam jih ponujamo so izdelane z upoštevanjem najsodobnejših smernic glede načinov za zagotavljanje optimalne kakovosti spanca. Izdelane so iz kakovostnih materialov, ki poskrbijo za stabilnost postelje. Profesionalna izdelava zagotavlja izjemno trpežnost. DOBER POČITEK NA NAŠIH POSTELJAH VAM BO VLIL NOVIH MOČI ZA PRIHAJAJOČ DAN OMARE Omara za spalnico ni zgolj nepogrešljiv element za shranjevanje oblačil in drugih predmetov, ampak je lahko tudi svojevrstna estetska popestritev prostora. To vsekakor velja za omare za spalnico, ki jih boste našli v naši ponudbi. POSTELJE Moderne postelje, ki vam jih ponujamo, niso moderne zgolj na pogled, ampak so izdelane tudi z upoštevanjem najsodobnejših smernic glede načinov za zagotavljanje optimalne kakovosti spanca, ki odločilno vpliva na vašo produktivnost in dobro počutje. SOBE Mladinska soba mora biti opremljena še posebej premišljeno, saj je po eni strani namenjena počitku, obenem pa mora zagotavljati tudi prijetno učno okolje. Naše mladinske sobe so bile zasnovane prav z upoštevanjem »dvojne funkcije«, ki jo mora opravljati vsaka kakovostna mladinska soba. SPALNICE Oprema spalnice predstavlja precejšen izziv, saj mora biti praktična in trpežna, obenem pa mora biti izdelana tudi z veliko mero posluha za estetsko dimenzijo pohištva. Gre torej za precej težavno nalogo, ki pa smo ji v našem podjetju kos. To potrjujejo številne zadovoljne stranke.

NAREDITE SVOJ DOM ŠE LEPŠI

Zaupajte nam in nas kontaktirajte ŽELIM NASVET Izvor slik: Tehno Dizajn

SKRBIMO ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO!

VRH