Spalnica Serena

do -50% popusta

velja do 31.03.2018

Spalnica Serena

do -50% popusta

velja do 31.03.2018

Spalnice Krasoprema

/ sobota, 03 februar 2018 / Objavljeno v kategoriji AKCIJE, SPALNICE

DOBRA SPALNICA IMA SVOJ ČAR IN SVOJO MOČ

V naši ponudbi boste našli tako klasične kot bolj moderne spalnice, prilagojene sodobnim trendom na področju opreme spalnice.

SPALNICE KRASOPREMA

Spalnice Krasoprema so narejene po najnovejših tehnikah izdelave pohištva. Oprema predstavlja precejšen izziv, saj mora biti praktična in trpežna.

Prodajni program spalnic

V naši ponudbi boste našli tako klasične kot bolj moderne spalnice, prilagojene sodobnim trendom na področju opreme spalnice. Tudi pri modernih spalnicah pa je ključni material, ki ga uporabljamo.

Spalnica Andreja

Spalnica Serena

Spalnica Venus

Spalnica White

SPALNICA WHITE

Preprosto lepa spalnica, enostavna in zelo uporabna. Program spalnice White plus, nas zapelje z svojimi enostavnimi elementi. Načrtovani so tako, da si lahko omislite spalnico, ki je na prvi pogled preprosta a vendar uporabna in kvalitetna. Spalnice, kot je že v imenu skrito je lahko v popolni beli barvi visoki sijaj, lahko pa si jo izberete z dodatkom elementov v barvi oreha.

SPALNICA VENUS

Spalnica Venus moderna, razigrana in hkrati uglajena s svojimi nežnimi barvnimi linijami. Elementom, ki so lakirani v bel visoki sijaj smo dodali barvo hrasta natur, ki nas spominja na tisto čistost lesa, ki ga srečamo v naravi z vsemi napakami in z vso njegovo lepoto.

Z različnimi sestavi, ki jih je mogoče izbrati v tem programu, je spalnica Venus prav gotovo zelo dober nakup.

Sanjska spalnica: sedem poceni načinov, kako v njej ustvariti luksuzni videz

Od vseh stanovanjskih prostorov je spalnica najverjetneje najbolj posvečena. To je vaše svetišče, zavetišče in prostor za odmik, zato bi morala delovati luksuzno, tudi če vaš proračun tega ne dopušča. Dobra novica je, da vam za dizajnersko podobo spalnice ni treba oropati banke.

Posvetovali smo se z nekaterimi izmed najboljših izvedencev za dizajn in razkrivamo njihove skrivne zvijače, kako poceni povzdigniti spalnico v razkošnejši prostor.

SPALNICA SERENA

Spalnica Serena je glasilka barvne usklajenosti za vse okuse in generacije. Pri zasnovi ideje za spalnico Serena smo se držali pravila manj je več. Enostavne linije, tople barve, ki so po okusu še tako zahtevnemu kupcu so nas vodile pri načrtovanju tega programa. Izbrali smo dve barvni različici temni hrast ter svetli hrast, z dodanimi lakiranimi elementi visokega sijaja v nežni bež barvi.

SPALNICA ANDREJA

Spalnica, ki je hkrati robustna in nežna po svoji duši. Spalnica Andreja kaže svojo robustnost v elementih, ki so izdelani iz debelejše iverice, nežnost pa izkazuje ta spalnica po elegantnih elementih lakiranih v belem visokem sijaju.

IZDELUJEMO TUDI MLADINSKE SOBE

MLADINSKE SOBE DOBRA REŠITEV ZA ŽELJE VAŠIH NAJSTNIKOV

Mladinska soba mora biti opremljena še posebej premišljeno, saj je po eni strani namenjena počitku, obenem pa mora zagotavljati tudi prijetno učno okolje. Naše mladinske sobe so bile zasnovane prav z upoštevanjem »dvojne funkcije«, ki jo mora opravljati vsaka kakovostna mladinska soba.

SOBE WHITE

SOBE VENUS

SKRBIMO ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO!

Dodaj odgovor

VRH