Žepkasta vzmetnica Soja Ergo

/ ponedeljek, 09 junij 2014 / Objavljeno v kategoriji Ležišča z žepkastimi vzmetmi

Žepkasta vzmetnica Soja Ergo

  Je vrhunska vzmetnica z žepkastimi vzmetmi (400 vzmeti pri dimenziji 90 x 200). Ležišče je izdelano iz vrhunskih materialov, pri katerih je poudarek na dodanih naravnih materialih in inovativnih rešitvah pri izdelavi jedra, ter prevleke. Spominska pena se poda pod vplivom telesne toplote in tako zagotovi popolno podporo in zmanjšuje telesni pritisk na mestih, kjer telo pritiska na podlago. To blagodejno vpliva na krvni in limfni obtok. Kombinacija spominske pene in žepkastih vzmeti je tako popolna kombinacija in odgovarja na vsak premik telesa po spalni površini tekom počitka. Koncept ležišča je, da ima telo v vsakem trenutku popoln stik s podlago.   

DIMENZIJE*:

80 x 190 cm 90 x 190 cm 120 x 190 cm 140 x 190 cm 160 x 190 cm 180 x 190 cm
80 x 200 cm 90 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm

* Možnost izdelave dimenzij po naročilu. Jedro ležišča sestavljajo žepkaste vzmeti, na katere na obeh straneh nalega pena EOS, ki je patentirana inovativna različica pene, katera je zasnovana s posebnimi postopki in je zato izredno čvrsta in se težko deformira, hkrati pa je zelo zračna. Na eni strani na EOS nalega hladno valjana pena na sojini osnovi, na drugi strani pa na EOS nalega spominska pena visoke specifične gostote na sojini osnovi. Zato ima ležišče tudi oznako Eco-friendly. Posebnost ležišča je tudi v tem, da lahko izbirate med štirimi vrhunskimi posebej zasnovanimi in patentiranimi prevlekami:

1. Bielastic e Medicott – antialergijska prevleka iz posebej prečiščenega Medicott bombaža, katera je zelo primerna za alergike, ali samo za ljudi, ki imajo radi zelo čisto spalno okolje, saj je prevleka pralna na 95°C 2. Space fabric – posebej patentirana prevleka, ki je zelo zračna in vzdržuje optimalno temperaturo in vlažnost, saj zaradi svoje posebne strukture omogoča prost pretok zraka. Pralna na 60°C. 3. 4 Stagioni(4 letni časi) – Prevleka, ki jo lahko obračate, glede na letni čas, saj ima zadrgo na notranji in zunanji strani. To pa zato, ker je polovica površine polnjena s čistim bombažem, druga polovica prevleke pa je polnjena z deviško volno in zato prevleko glede na letni čas le obrnete. 4. Memory e Poly-Lyocell – V prevleko je kot polnilo všita spominska pena na sojini osnovi, prav tako pa so v prevleko vtkana poly-lyocell vlakna, katera vzdržujeta spalno okolje zračno in čisto, prav tako pa dajeta naraven občutek. Prevleka je pralna.

Dodaj odgovor

VRH